Motocoasa benzina Kuban, 3.7Kw, 51.7cc, 2 timpi, accesorii, portocaliu

Motocoasa benzina Kuban, 3.7Kw, 51.7cc, 2 timpi, accesorii, portocaliu
Motocoasa benzina Kuban, 3.7Kw, 51.7cc, 2 timpi, accesorii, portocaliu
Motocoasa benzina Kuban, 3.7Kw, 51.7cc, 2 timpi, accesorii, portocaliu
Motocoasa benzina Kuban, 3.7Kw, 51.7cc, 2 timpi, accesorii, portocaliu
Motocoasa benzina Kuban, 3.7Kw, 51.7cc, 2 timpi, accesorii, portocaliu
Motocoasa benzina Kuban, 3.7Kw, 51.7cc, 2 timpi, accesorii, portocaliu
Motocoasa benzina Kuban, 3.7Kw, 51.7cc, 2 timpi, accesorii, portocaliu
Motocoasa benzina Kuban, 3.7Kw, 51.7cc, 2 timpi, accesorii, portocaliu
Motocoasa benzina Kuban, 3.7Kw, 51.7cc, 2 timpi, accesorii, portocaliu
Motocoasa benzina Kuban, 3.7Kw, 51.7cc, 2 timpi, accesorii, portocaliu

Descoperă motocoasa pe benzină Kuban, un instrument puternic și eficient pentru întreținerea grădinii tale. Cu o putere impresionantă de 3.7 Kw (5CP) și un motor in 2 timpi pe benzină de 51.7cc, această motocoasă este pregătită să facă față celor mai solicitante sarcini.
Cu un număr de rotații de 8500/min, motocoasa Kuban oferă performanțe optime în tăierea ierbii și vegetației. Arborele din aluminiu dur și transmisia prin cardan din oțel asigură durabilitatea și rezistența necesară pentru a te putea baza pe motocoasa în orice situație.
Sistemul de pornire manuală (demaror) face ca pornirea motocoasei să fie ușoară și rapidă, astfel încât să poți începe lucrul fără întârzieri. Kuban vine echipat cu accesorii utile, inclusiv un disc 3T și un tambur cu fir, astfel încât să poți alege opțiunea potrivită în funcție de nevoile tale de tăiere.
Pachetul include, de asemenea, un bidon de amestec pentru combustibil, o trusă de scule pentru întreținerea motocoasei și o centură de susținere pentru a-ți asigura confortul și stabilitatea în timpul lucrului.

Motocoasa Kuban este concepută pentru a-ți oferi puterea și versatilitatea necesară pentru a face față sarcinilor de tăiere în grădină. Alege această motocoasă cu benzină fiabilă și eficientă pentru a-ți simplifica munca și a obține rezultate excelente în îngrijirea spațiului verde.

Specificatii:
Putere motor: 3.7 Kw / 5 CP
Numar de rotatii: 8500/min
Arbore din aluminiu dur
Transmisie prin cardan din otel
Sistem de pornire : manual (demaror)

Continut pachet:
1 x Motocoasa
1 x Disc 3T
1 x Tambur cu fir
1 x Bidon de amestec
1 x Trusa de scule
1 x Centura sustinerePornire, rodaj si intretinere corecta

Motocositoare cu motor in 2 timpi

Pentru motoarele in doi timpi este utilizat un amestec de benzina fara plumb și ulei de motor in doi timpi la un raport de 25ml ulei/1L benzina. Un amestec de combustibil care se realizeaza intr-un alt raport decat 25/1 poate deteriora motorul. Asigurați-va ca acest amestec de combustibil este realizat corect. Se poate folosi orice tip de ulei pentru motor in 2 timpi, adica si rosu si verde.

Combustibilul pentru motoarele in doi timpi se poate separa. Inainte de fiecare utilizare, se agita bine containerul cu combustibil. Combustibilul depozitat se invechește. Nu amestecati mai mult combustibil decat va asteptati sa consume in decurs de o luna.

Pornirea motorului

Se blocheaza acceleratia, se comuta contactul pe pozitia START.

Se amorseaza carburatorul.

Se inchide clapeta de soc.

Pentru inceput, se actioneaza demarorul 10-15 cm.

Apoi se actioneaza demarorul folosind toata lungimea sforii pana la pornire.

Dupa pornire, se deschide clapeta de soc, se accelereaza. Pentru oprire, se comuta pe pozitia Stop.

Rodajul corect se face in sarcina usoara, adica se utilizeaza motocositoarea fara exagerari. Dupa 2-3 rezervoare de benzina consumate in acest fel, rodajul e gata. Nu se lasa la relanti timp indelungat din cauza arderii incomplete si al riscului de a se depune calamina pe piston.

Pentru a opri motorul, mutați comutatorul de alimentare în poziția STOP.DEPOZITAREA SI INTRETINEREA

Daca nu folositi motocositoarea o perioada indelungata, este foarte important sa urmam cativa pasi:
- golim rezervoarele de ulei si benzina intr-un spatiu aerisit si ventilat;
- demontam accesoriile;
- curatam foarte bine motocositoarea, filtru de aer si nervurile;
- depozitam motocositoarea intr-un loc uscat si sigur, de preferat in cutia ei;
- ne asiguram ca nu au acces la ea persoane neautorizate;

Instructiuni de siguranta motocoasa
La prima întrebuinţare a utilajului: Se solicită persoanelor de specialitate explicaţii referitoare la funcţionarea în siguranţă – sau se participă la un curs de instruire. Inainte de utilizarea motocoasei dumneavoastră trebuie să vă familiarizaţi cu utilajul, să citiţi temeinic instrucţiunile de utilizare şi urmăriţi indicaţiile de siguranţă din acestea şi să vă adresaţi direct celui mai apropiat distribuitor autorizat dacă aveţi întrebări.
Minorilor nu le este permisă folosirea utilajului – cu excepţia tinerilor peste 16 ani care se instruiesc sub supraveghere.
Copiii, animalele şi persoanele privitoare trebuie să păstreze distanţa. În cazul neutilizării utilajul se va depozita în aşa fel încât să nu pună în pericol nici o persoană.
Motoutilajul se va asigura împotriva accesului neautorizat. Utilizatorul este responsabil pentru accidentele sau pericolele apărute faţă de alte persoane sau de lucrurile aparţinând acestora.
Motoutilajul va fi înmânat sau împrumutat numai acelor persoane care au cunoştinţe despre modelul respectiv şi utilizarea lui – întodeauna se va înmâna şi manualul de utilizare.
Persoanele care folosesc utilajul trebuie să fie odihnite, sănătoase şi în bună formă fizică
După administrarea de alcool, medicamente care influenţează capacitatea de reacţie sau droguri nu este permisă utilizarea utilajului.
Nu se poartă îmbrăcăminte care se poate agăţa de lemn, mărăciniş sau de piesele utilajului care se găsesc în mişcare. Nici şaluri, cravată şi bijuterii. Părul lung se va strânge şi proteja (batic, şapcă, cască etc.).
Îmbrăcămintea trebuie să fie adaptată scopului şi să fie confortabilă. Costumul nu trebuie să fie lejer – costum combinat, fără manta de lucru.
Pentru siguranta si sanatatea dvs, purtati manusi, ochelari, masca si casca de protectie
Nu alimentaţi atâta timp cât motorul este încă fierbinte – combustibilul se poate revărsa – pericol de incendiu! Capacul rezervorului se deschide cu atenţie pentru ca suprapresiunea să scadă încet iar combustibilul să nu se reverse. Alimentarea se va executa numai în spaţii bine aerisite. Dacă s-a revărsat combustibil, curăţaţi imediat motoutilajul – combustibilul nu trebuie să atingă îmbrăcămintea, altfel aceasta se va schimba imediat. După alimentare capacul rezervorului se înşurubează cât mai strâns posibil.
Utilajul nu se va utiliza cu apărătoarea avariată sau cu discul mobil uzat (dacă inscripţia şi săgeţile nu mai sunt lizibile).
Motoutilajul va fi operat numai de către o singură persoană – pe o circumferinţă de 15 m nu trebuie să se găsească alte persoane – nici la pornire – în urma obiectelor antrenate în mişcare centrifugă – pericol de rănire!
Asiguraţi întotdeauna o poziţie sigură şi stabilă. Lucraţi numai din poziţie verticală, niciodată nu vă poziţionaţi în locuri instabile, pe o scară sau pe o platformă de lucru.
Motoutilajul produce gaze otrăvitoare de îndată ce motorul este în stare de funcţionare. Aceste gaze sunt inodore şi invizibile şi conţin hidrocarburi nearse şi benzol. Nu lucraţi niciodată cu motoutilajul în spaţii închise sau slab aerisite – chiar şi în cazul maşinilor cu catalizator. Opriţi de îndată lucrul dacă prezentaţi stări de greaţă, dureri de cap, tulburări de vedere (deex. micşorarea câmpului vizual), tulburări de auz, ameţeli, scăderea capacităţii de concentrare – aceste simptome pot fi provocate printrealtele de concentraţii prea mari de gaze de ardere – pericol de accident!
Nu fumaţi în timpul utilizării sau în apropierea motoutilajului – pericol de incendiu! Din sistemul de combustibil pot să apară vapori de benzină inflamabili
Nu lucraţi niciodată fără apărătoarea corespunzătoare pentru utilaj şi unealta tăietoare – în urma obiectelor antrenate în mişcare centrifugă pericol de rănire!
Verificaţi terenul: Obiectele dure–pietre, piese metalice etc pot fi antrenate în mişcare centrifugă – pericol de rănire! – şi pot avaria unealta tăietoare precum şi alte obiecte (de ex. autovehiculele parcate, geamuri) (avarierea materialelor). Antentie sporita la posibile animale ascunse in vegetatie.
Verificaţi unealta tăietoare metalică după orice atingere cu obiecte dure (de ex. pietre, bucăţi de stâncă, piese metalice) (de ex. existenţa fisurilor şi deformărilor). Bavurile şi alte aglomerări vizibile de material se vor îndepărta (recomandabil cu o pilă), deoarece acestea se pot desprinde oricând în timpul funcţionării şi ulterior pot fi antrenate în mişcare centrifugă – pericol de rănire!
Executaţi întreţinerea motoutilajului la intervale periodice. Se vor efectua numai lucrările de întreţinere şi reparaţii descrise în manualul de utilizare. Toate celelalte lucrări vor fi executate de către serviciul de asistenţă tehnică.
Discurile de tuns iarba, cuţitele de defrişat şi de tocat trebuie utilizate împreună cu o centură (de umăr sau pentru ambii umeri).Discurile fierăstrău se utilizează împreună cu o centură dublă de umeri cu dispozitiv de desfacere rapidă.
Firul tăietor nu se va înlocui cu sârmă de oţel – pericol de rănire!
La întrebuinţarea uneltelor tăietoare metalice (discul de tuns iarba, cuţitul de defrişat, cuţitul tocător, discul fierăstrău) apare pericolul de recul atunci când unealta atinge un obstacol dur (trunchi de copac, creangă, ciot de copac, piatră sau similar). Ca urmare utilajul va fi antrenat înapoi – în sens contrar sensului de rotaţie al uneltei.
Acestea sunt doar cateva indicatii, dar măsuri speciale de siguranţă se impun la utilizarea acestui motoutilaj, deoarece se lucrează cu o turaţie foarte mare a uneltei tăietoare.
Manualul de utilizare se va citi în întregime, cu atenţie, înainte de punerea în funcţiune şi se va păstra în siguranţă pentru a fi utilizat ulterior.
Utilajul de cosit nu este o jucarie si nerespectarea instrucţiunilor de utilizare prezintă pericol letal!

Destinația utilizării
- Motocoasa cu fir este adecvată pentru utilizarea în grădinile private.
- Motocoasele cu fir considerate a fi adecvate pentru utilizarea în grădinile private sunt dispozitive în cazul cărora durata de funcționare anuală, ca regulă, nu depășește 50 de ore și care sunt predominant utilizate pentru întreținerea zonelor cu gazon, dar nu și în cazul spațiilor publice, parcurilor, terenurilor sportive sau în agricultură sau silvicultură.
- Nu folosiți produsul în alte scopuri decât destinația utilizării.
- Din motive de siguranță, motocoasa cu fir nu trebuie utilizată ca motor de antrenare pentru nicio altă unealtă de lucru ori seturi de unelte de lucru, dacă aceasta nu se permite în mod expres de către producător.

Instrucțiuni de utilizare
- Produsul nu trebuie utilizat de copii și persoane cu deficiențe fizice sau mentale ori de către persoane lipsite de experiență, cu excepția cazurilor în care au fost educate sau au primit instructaj cu privire la utilizarea în condiții de siguranță a produsului ori dacă sunt supravegheate corespunzător de către o persoană calificată care va răspunde pentru siguranța lor.
- Nu utilizați niciodată motocoasa electrică de grădină dacă vă aflați în imediata apropiere a altor persoane, copii sau animale de companie cu libertate de mișcare.
- Acordați o atenție deosebită atunci când folosiți produsul în apropierea copiilor. Păstrați intotdeauna aparatul nelăsat la îndemâna copiilor. Copiii trebuie supravegheați pentru a vă asigura că nu se joacă cu produsul.
- Nu permiteți niciodată copiilor sau persoanelor nefamiliarizate cu informațiile cuprinse în prezentul manual de utilizare să lucreze cu dispozitivul. Este posibil ca reglementările locale să prevadă o vârstă minimă pentru utilizatori. Utilizatorul se face răspunzător pentru pagubele provocate terților în zona de lucru a motocoasei cu fir cauzate prin utilizarea acesteia.
- Nu folosiți mașina dacă sunteți obosiți, sub influența alcoolului sau a substanțelor narcotice
- Puneți mașina în funcțiune și folosiți-o conform descrierii din manualul utilizatorului; urmați cu atenție toate instrucțiunile.
- Înainte de efectuarea oricărei operații de verificare, întreținere sau reparații, deconectați cordonul electric de la sursa de alimentare de la rețeaua electrică.
- Lucrați numai în condiții de vizibilitate bună sau asigurați o iluminare artificială suficientă.
- Nu puneți niciodată mașina în funcțiune în spații închise, încăperi cu o ventilație slabă sau în apropierea lichidelor, gazelor sau vaporilor inflamabil(e) ori explozivi(e).
- Nu utilizați niciodată motocoasa cu fir în locuri unde există pericolul de intrare în contact cu suprafețe de apă (de ex. în imediata apropiere a iazurilor sau a piscinelor construite în pământ etc.)
- Înainte de a începe tăierea, verificați terenul pe care va fi folosită motocoasa cu fir și îndepărtați pietrele, sârmele, bețele, așchiile, oasele și alte corpuri străine care s-ar putea prinde în mașină sau care ar putea fi proiectate cauzând accidente.
- Apăsați sau eliberați întrerupătorul de pornire cu atenție, în conformitate cu instrucțiunile producătorului. Asigurați-vă că aveți picioarele la o distanță suficientă față de mecanismul de tăiere.
- Nu folosiți niciodată produsul cu mâinile sau cu picioarele ude ori fără a fi echipați cu articole de încălțăminte corespunzătoare.
- La efectuarea operațiilor de tăiere, purtați încălțăminte solidă, cu talpă antiderapantă și pantaloni lungi. Nu lucrați niciodată desculți sau în sandale.
- Asigurați hainele largi, părul lung sau bijuteriile astfel încât să nu se prindă în piesele aflate în mișcare ale mașinii.
- Nu utilizați niciodată motocoasa electrică de grădină pe terenuri în pantă excesiv de abruptă. Fiți foarte atenți pe terenurile în pantă – există pericolul să alunecați și să vă răniți.
- Nu puneți niciodată mâinile sau picioarele sub piesele aflate în mișcare. Mențineți motocoasa cu fir la o distanță sigură față de corp atunci când este în funcțiune.
- În timpul lucrului, asigurați-vă că aveți o postură stabilă.
- Ghidați mașina numai la viteza de mers.
- Înainte de ridicarea motocoasei cu fir în scopul transportării, opriți motorul și scoateți ștecherul din sursa de alimentare de la rețeaua electrică.
- Opriți motorul atunci când părăsiți zona cu gazon.
- Nu expuneți motocoasa cu fir în ploaie. Nu efectuați operații de tăiere pe iarbă udă sau foarte umedă.
- Depozitați și utilizați produsul întotdeauna departe de materiale și soluții inflamabile sau volatile.
- Păstrați produsul ferit de temperaturi extreme, lumină solară directă și umiditate excesivă. Nu utilizați produsul într-un mediu cu praf în exces.
- Nu plasați produsul în apropierea radiatoarelor, a flăcărilor deschise sau a altor aparate sau echipamente care constituie surse de căldură.
- Nu pulverizați apă sau orice alte lichide pe produs. Nu turnați apă sau orice alte lichide pe produs. Nu scufundați aparatul în apă sau în orice alte lichide.
- Nu lăsați niciodată aparatul în funcțiune / sub tensiune nesupravegheat.
- Nu atingeți piesele mașinii până ce nu s-au oprit complet.
- Lăsați motorul să se răcească înainte de a depozita motocoasa cu fir într-o încăpere închisă.
- În niciun caz nu ar trebui să încercați să reparați sau să modificați produsul dumneavoastră înșivă – pericol de șoc electric! Încredințați toate reparațiile și modificările aduse produsului unui centru autorizat de service sau distribuitorului. Modificarea nepermisă a aparatului în timpul perioadei de garanție poate conduce la anularea acesteia.
- Producătorul nu se va face răspunzător pentru pagube cauzate prin utilizarea incorectă a acestui produs sau accesoriilor aferente. Aceste pagube includ alterarea alimentelor, vătămări corporale, arsuri, opăriri, incendii etc.
- Atunci când lucrați cu această mașină se creează praf sau ajung să fie proiectate particule mici de pământ. De aceea, folosiți echipamente de protecție: mănuși de lucru, ochelari de protecție, mască de praf (ochelarii obișnuiți nu vă oferă protecția necesară).
- Recomandăm folosirea dispozitivelor de protecție auditivă atunci când utilizați mașina pe intervale lungi de timp.
- Păstrați copiii, alte persoane și animalele la o distanță sigură față de motocoasa cu fir. Iarba tăiată și proiectată poate conține pietre sau pământ.
- Verificați întotdeauna starea de funcționare a motocoasei cu fir. Dacă starea de funcționare a motocoasei nu este în regulă, poate constitui un pericol pentru operator.
- Nu folosiți motocoasa dacă mecanismul de tăiere cu fir nu este asigurat corespunzător sau dacă este deteriorat.
- Nu tăiați în contra obiectelor dure. Ar putea conduce la vătămări corporale sau la deteriorarea motocoasei.
- Nu utilizați niciodată motocoasa cu fir fără a avea capacul de protecție.
- Acordați atenție firului motocoasei, pentru că poate cauza răni adânci prin tăiere.
- Nu încercați să opriți mecanismul de tăiere (firul de nailon) cu ajutorul mâinilor. Așteptați întotdeauna până ce mecanismul de tăiere se oprește de la sine.
- Nu folosiți motocoasa de iarbă dacă nu intră în contact cu pământul. De exemplu, nu tăiați ierburi de pe pereți, roci etc. Dacă nu utilizați produsul sau în cazul în care nu îl veți utiliza în perioada imediat următoare, opriți mașina și deconectați cordonul electric de la priza de perete. Înainte de curățare, procedați în aceeași manieră.
- Scoateți întotdeauna ștecherul cablului electric din priza de alimentare de la rețea dacă:
– lăsați motocoasa nesupravegheată
– mașina prezintă vibrații neobișnuite (efectuați imediat un control).
- La ciocnirea de corpuri străine, opriți motorul, scoateți ștecherul din sursa de alimentare de la rețeaua electrică, identificați defecțiunea și efectuați reparațiile necesare. Abia apoi puteți porni din nou motocoasa și continua lucrul.
- Dacă dispozitivul prezintă vibrații neobișnuite, scoateți imediat ștecherul din priză și verificați motocoasa.

Acestea sunt doar cateva indicatii, dar măsuri speciale de siguranţă se impun la utilizarea acestui motoutilaj, deoarece se lucrează cu o turaţie foarte mare a uneltei tăietoare.
Manualul de utilizare se va citi în întregime, cu atenţie, înainte de punerea în funcţiune şi se va păstra în siguranţă pentru a fi utilizat ulterior.
Utilajul de cosit nu este o jucarie si nerespectarea instrucţiunilor de utilizare prezintă pericol letal!

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
 
 
 
 
Captcha

Motocoasa benzina Kuban, 3.7Kw, 51.7cc, 2 timpi, accesorii, portocaliu

Momentan Indisponibil

Acest produs nu se afla in stoc momentan.

  • Producător: MxM
  • Cod produs: Motocoasa benzina Kuban 3.7Kw 51.7cc
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • 471,90 Lei
  • 429,00 Lei
  • Fără TVA: 429,00 Lei
Livrare oriunde in tara
Comenzile se expediază doar după confirmare telefonică
  • Livrare in orice localitate din tara
  • Retur Gratuit pentru orice motiv